av IsaDora
October 3, 2018

Så skapar du en perfekt bas med Face Wheel all-in-one

Är du ett stort fan av multiprodukter? Då kommer du att älska Face Wheel all-in-one, en professionell 5-i-1 palett som innehåller allt du behöver för att skapa en perfekt bas make-up. Vi har bett makeupartisten Erica Svensson att enkelt visa hur hon gör för att skapa en perfekt bas med Face Wheel all-in-one.

1.  Jag började med att grunda med primern över hela ansiktet och sedan min foundation och puder. Började sedan att skulptera mina kindben och under käkbenet med Contour.

2. Med Bronzer värmer jag upp mitt ansikte – i pannan och precis ovanför min contour.

Guide_FaceWheel_AllInOne2

3. Dags för färg på kinderna. Rouget lägger jag på kindäpplena och drar lätt upp mot tinningen.

4. Highlighta på högsta punkten av kindbenet, lite i pannan, haka och näsryggen. Har du oljig hy kan det vara en bra ide att ta det lite lugnt med highlightern och bara lägga den på högsta punkten av kindbenet.


 

 

Ändra position och språk