av IsaDora
May 10, 2016

Satsa på en tropisk makeup i sommar!

Sommarens makeuptrend är som en exotisk färgcocktail hämtad från djupaste Amazonas med maxad lyster och lekfulla nyanser. Rama in ögonen med skimrande tropiska nyanser av grönt och blått eller satsa på färgstarka, exotiska läppar i fuchsia, peach eller orange. IsaDora Beauty Team guidar dig till sommarens tropiska trend!

B6_Summer16_664x374_alt


Med skimrande nyanser av blått, grönt och champange skapar du lika lätt en lekfull effekt som en elegant look, perfekt för såväl sommar partyt som bröllopsfesten! Börja med att lägga en ögonprimer över hela ögonlocket, detta  för att  framhäva färgen på skuggan och för att hålla den på plats hela dagen och kvällen. Lägg sedan en grön skugga på mitten av ögonlocket och skugga samman med en blå nyans mot ytterkanten av ögat. Låt en bronsfärgad skugga markera globlinjen. Ljusa upp ögat och skapa en piggare blick med en ljus skugga i ögonvrån och under brynbenet. Rama in ögat med en blå kajal som du lägger längst övre fransraden och en grön som du lägger längs nedre fransraden. Skapa en  intensiv blick och svep över fransarna med en svart mascara och sedan en blå, ge läpparna fukt och glans med ett cerisefärgat gloss.

Produkter:


Ändra position och språk