av IsaDora
May 2, 2016

Jelly Pop Nail Art

Sätt naglarna i fokus med Jelly Pop Nail Art!

Nagellack är den perfekta accessoaren som kan lyfta en hel look. Med våren på ingång är det dags att byta ut dina mörka lack mot något mer färgsprakande! Nail art fantasten Isabelle skapade denna lekfulla design med Jelly Pop Nail Gloss och ‘Wonder Nail – Silver Sparkles’.

För att skapa denna metalliska nail art, applicera ett lager av  ‘Wonder Nail – Silver Sparkles’ och applicera ‘Quick Dry Dropper’ för att lacket ska torka snabbare. Välj ut dina favoritnyanser av Jelly Pop Nail Gloss och använd en Nail Art Brush eller en tandpetare för att skapa små prickar på det silviga lacket.  När du är nöjd med mönstret, applicera en droppe av ‘Quick Dry dropper’ på varje nagel och låt torka. För en mer effektfull nail art, avsluta med ett lager av Jelly Pop Nail Gloss eller ‘Wonder Top Coat’.

Produkter:


 

Ändra position och språk