Kirjoittanut IsaDora
November 30, 2018

Kullanhohtoinen silmämeikki uuden vuoden juhliin

Kullanhohtoinen silmämeikki sopii uuden vuoden juhlien lisäksi muihinkin talvikauden juhliin. Meikkitaiteilija Erica Svensson on todellinen asiantuntija silmämeikkien tekemisessä. Pyysimme häntä tekemään kullanhohtoisen silmämeikin Galactic Eyes -luomiväripaletin avulla. Katso ohesta Erican ohjeet silmämeikin tekemissen.

EyeShadowPalette_GalacticEyes (2) 1. Aloita levittämällä silmämeikinpohjustusvoidetta silmäluomille ja anna sen asettua. Levitä ruskeaa luomiväriä luomivakoon ja häivytä rajat. Kuvassa käytetty luomiväripalettia Matte Chocolates.

2. Levitä tummanruskeaa luomiväriä samasta paletista silmäluomen sisä- ja ulkonurkkaan. Jätä luomen keskiosa tyhjäksi.

3. Häivytä luomiväri kohti luomivakoa ja silmän ulkonurkkaa.

4. Levitä tummanruskeaa luomiväriä alaluomelle, jätä alaluomen keskiosa ilman luomiväriä.

5. Lisää aavistus pinkkiä luomiväriä silmän sisänurkaan luomiväripaletista Galactic Eyes. Lisää ylä- ja alaluomen keskiosaan kullansävyistä luomiväriä samasta paletista. Tee kajal-rajaus yläluomen sisäpuolelle.

6. Viimeistele silmämeikki lisäämällä paletin vaaleinta luomivärisävyä liikkuvalle luomelle ja alaripsien juureen. Lisää ripsiväriä ja halutessasi muutamia irtorpisiä. Nyt olet valmis illan juhliin.

Vaihda sijaintia ja kieltä