Kirjoittanut IsaDora
October 3, 2018

Näin teet täydellisen meikkipohjan Face Wheel all-in-one -kasvopaletin avulla

Pidätkö monikäyttöisistä meikkituotteista? Silloin Face Wheel all-in-one -kasvopaletti on kuin sinulle tehty. Se on ammattimainen 5-in-1 -meikkipaletti, joka sisältää kaiken tarvittavan virheettömän meikkipohjan tekemiseen. Meikkitaiteilija Erica Svensson näyttää miten täydellinen meikikipohja syntyy tämän kasvopaleitn avulla.

1. Aloita levittämällä kasvopaletin sisältämää meikinpohjustusvoidetta, Pirmer, kasvojen iholle. Levitä meikkivoide ja puuteri tämän jälkeen. Levitä varjostuspuuteria, Contour, poskiluun alapuolelle sekä leukaan ja leukaluun alapuolelle.

2. Aurinkopuuteri, Bronzer, antaa iholle lämpöä. Levitä sitä poskille heti varjostusvärin yläpuolelle sekä otsaan.

Guide_FaceWheel_AllInOne2

3. Levitä poskipunaa, Blusher, poskiluulle ja siitä ylöspäin kohti ohimoita antamaan kasvoille väriä ja tuomaan poskipäät kauniisti esiin.

4. Levitä korostusväriä, Highligther, niihin kasvojen osiin, joihin valo luonnollisesti osuu:  poskiluun yläpuolelle, otsaan, kulmaluulle ja nenän selkään. Jos ihosi on rasvaisuuteen taipuvainen, kannatta korostuvärin käyttö rajoittaa poskiluun korkeimpaan kohtaan.


 

 

Vaihda sijaintia ja kieltä