Kirjoittanut IsaDora
April 6, 2017

Näin teet kromilakkauksen

Kromikynnet ovat tämän hetken ehdoton kynsilakkatrendi. Metallinhohtoinen, peilimäisen kiiltävä kromiefekti syntyy kynsille kolmella tuotteella: Wonder Nail -värilakalla, Chrome Nails -kynsipuuterilla ja Chrome Nails Fixing Top Coat -päällyslakalla. Lopputuloksena kynsille syntyy futuristinen hohto. Katso ohjeet kromilakkauksen tekemiseen!

Chrome nails; home; silver nail; manicure; chrome effect; nails; nailpolish chrome; isadora makeup; IsaDora Chrome Nails; how to

1. Aloita valitsemalla aluslakka: Wonder Nail -kynsilakan sävy vaikuttaa kromiefektiin. Sävy Papaya muodostaa kynsille kultaisen kormihohdon, Scuba Blue viileän sinisen, Pink Lemonade vintagetyylisen kullan, Black Lacquer tumman metallisen, ja Glamour White hopean. Lisää ohut kerros Wonder Nail -lakkaa kynsille ja anna kuivua noin 2-3 minuuttia kunnes lakka on melkein kokonaan kuivunut. Riittää, että lakka on kosketuskuiva.

Chrome nails; home; silver nail; manicure; chrome effect; nails; nailpolish chrome; isadora makeup; IsaDora Chrome Nails; how to

2. Annostele pieni määrä kynsipuuteria puuteripurkin kannelle. Puuteri on hyvin riittoisaa, joten pienellä määrällä pärjää pitkälle! Poimi puuteria sormenpäillä, ja varovasti hieroen levitä se kynsille, kunnes niille syntyy heijastava pinta.

Chrome nails; home; silver nail; manicure; chrome effect; nails; nailpolish chrome; isadora makeup; IsaDora Chrome Nails; how to

 

Chrome nails; home; silver nail; manicure; chrome effect; nails; nailpolish chrome; isadora makeup; IsaDora Chrome Nails; how to

3. Lisää kerros IsaDora Chrome Nails Fixing Top Coat -päällyslakkaa, joka auttaa kromiefektiä pysymään pidempään. Päällyslakka kuivuu tavallisessa valossa, UV-lamppua ei siis tarvita!

Chrome nails; home; silver nail; manicure; chrome effect; nails; nailpolish chrome; isadora makeup; IsaDora Chrome Nails; how to

Nyt olet valmis säkenöimään kromikynsilläsi!


 

Vaihda sijaintia ja kieltä