Kirjoittanut IsaDora
November 11, 2016

Säihkyvä silmämeikki pikkujouluihin

Oletko valmis hehkumaan?

Pikkujouluissa saa tuikkia kilpaa tähtien kanssa! Kullanhohtoinen luomiväri, näyttävä rajaus ja tuuheat ripset ovat varma valinta joulukauden silmämeikkiin.


golden_palette

1. LUOMIVÄRI JA RAJAUS

Luo ylellinen silmämeikki ripauksella hehkuvaa kultaa. Kermainen, runsaspigmenttinen luomiväri on helppo häivyttää luomelle näyttäväksi smoky eye -meikiksi tai luonnollisemmaksi silmämeikiksi. Levitä vaaleinta sävyä liikkuvalle luomelle ja häivytä ylöspäin. Levitä pronssinhohtoista sävyä luomivakoon ja häivytä. Levitä kullanhohtoista sävyä luomen keskiosaan ja häivytä silmänurkkaa kohti. Saat silmämeikkiin intensiivisyyttä rajaamalla silmät aivan ripsien tyvestä Kohl Kajal -eyelinerillä ja rajaamalla siiven silmän ulkonurkkaan. Viimeistele levittämällä pronssista sävyä alaripsien alle ja häivytä.


GrandVolume

2. RIPSIVÄRI

Pitkät ja tuuheat ripset viimeistelevät pikkujoulumeikin. Saat ripsiin ekstratuuheutta käyttämällä niin sanottua zigzag-tekniikkaa: Levitä ripsiväriä ensin ripsien tyveen liikuttamalla harjaa edestakaisin ja levittäen samalla ripsiväriä ylä ylemmäs ripsiin. Toista, kunnes olet saavuttanut halutun tuuheuden.

Meikki ja kuva: @EricaSvensson

 


 

Vaihda sijaintia ja kieltä