IsaDora Söker

Commercial Manager

Vill du vara med på den fortsatta tillväxtresan för Sveriges ledande kosmetikföretag? Isadora söker nu en Commercial Manager, Sverige till sitt huvudkontor i Malmö. Vi söker dig som har stark erfarenhet av att driva försäljning och affärsutveckling inom konsumentprodukter.

 Commercial Manager

Med över 30års historia och ett starkt varumärke har Isadora idag en marknadsledande position på den svenska kosmetikmarknaden och finns i ett 40 tal länder. På senare år har bolaget, med nya ägare, inlett en transformationsresa i organisation och affär med starka tillväxt ambitioner både i Sverige och internationellt. Som ett led i den fortsatta utvecklingen och fokus på tillväxt stärker man nu upp den svenska säljorganisation med en Commercial Manager.

 

Uppdrag och ansvarsområde

Som Commercial Manager får du en nyckelroll i organisationen och du ansvarar för några av Isadoras viktigaste kedjekunder på den svenska marknaden. I ditt ansvar ingår bland annat att:

  • ansvara för befintliga kedjekunder i Sverige inom Fackhandel och/eller Dagligvaruhandel

  • utifrån strategi utarbeta, implementera och följa upp kundplaner

  • förhandla, implementera och utvärdera säljdrivande aktiviteter och promotions

  • etablera samarbeten med nya kanaler

  • jobba tillsammans med resten av organisationen för att utveckla processer, arbetssätt och planer för att stärka affären med befintliga såväl som nya kunder i olika kanaler

Hos Isadora får du stora möjligheter att påverka ditt arbete och göra skillnad. Du blir en nyckelperson i företagets fortsatta transformation och tillväxtresa och genom det resultat du skapar har du möjlighet att växa snabbt i organisationen.

 

Erfarenhet

För att lyckas i rollen ser vi att du har en gedigen kommersiell erfarenhet som Key Account Manager eller annan kommersiellt ledande roll på ett företag med starka varumärken inom dagligvaruhandel, apotek eller fackhandel. Har du erfarenhet från kosmetik/skönhetsbranschen är det ett plus men inget krav, likväl som akademisk examen och internationell erfarenhet. För att trivas på Isadora har du stor affärsförståelse och gillar att arbeta i ett företag i stark tillväxt och förändring.

 

Kompetenskrav

  • Minst 5-10 års erfarenhet av försäljning av konsumentprodukter med centralt ansvar mot kedjekunder inom Dagligvaruhandel, Apotek och/eller Fackhandel.

  • God kunskap i engelska i tal och skrift.

Som person är du en relationsbyggare med en entreprenörsådra och ett starkt driv att göra affärer. Du är analytisk och strukturerad med god förmåga att omvandla strategi och mål till planer, implementering och uppföljning. Du har en positiv, ”can do” attityd och du vågar ta initiativ, fatta beslut, ta ägandeskap och agera.

 

Om Isadora

ISADORA AB med huvudkontor i Malmö tillverkar, marknadsför och säljer IsaDora kosmetik som är marknadsledande i Sverige. Svenska konsumenter köper årligen IsaDora produkter för över 500 miljoner kronor. Dessutom exporteras IsaDora produkter med stor framgång till ledande detaljhandel i ytterligare ca 40 länder över hela världen.

 

Ansök HÄR