by
March 20, 2013

“Mu huuled on paremas korras kui kunagi varem!”

Veelüks blogija, kes on proovinud meie Multi Vitamin huuleläiget on Noora! Loe allolevat vestlust temaga!

Kuidas sa kirjeldaksid oma huuli enne Multi Vitamin Gloss huuleläike kasutamist?
Eriti lõhenenud ja narmendavad.

1.Nädal.Kas sa märkasid muutust huultel?
Kuna tahtsin olla absoluutselt kindel, et MULTI VITAMIN GLOSS huuleläige annab lubatud tulemuse, jätsin oma huuled enne toote kasutamist naturaalseteks ja narmendavateks. Juba pärast esimest kasutamist tundsin, et minu huuled on muutunud lopsakamaks. Nädala jooksul tundsin, et minu huuled on siledad ja niisutatud isegi siis kui ma toodet ei kasutanud.

2.Nädal.Kas sa märkasid erinevust oma huultel?
Minu huuled on endiselt täielikult niisutatud ja lopsakad.

3.Nädal.Kas sa märkasid erinevust oma huultel?
Minu huuled on jätkuvalt täielikult niisutatud ja lopsakad.Märkasin seda, et kui mõne teise toote pikemaajalisel kasutamisel huuled justkui “harjusid” tootega ära ja selle mõju ei olnud enam nii tõhus, siis MULTI VITAMIN GLOSS huuleläige ei ole küll selline juhtum.

4.Nädal. Kas märkasid erinevust oma huultel?
Mu huuled on paremas korras kui kunagi varem!!! Tavaliselt talve perioodil ma lihtsalt pidin leppima kuivade huultega, kuna tundus et mitte miski ei aita :(. Olen rõõmus, et see ei ole enam teema.

Kas sa soovitaksid seda toodet oma sõpradele?
Absoluutselt! Eriti nendele, kellel on väga kuivad huuled. Meeldiv on ka kitsamatele huultele volüümiandev efekt.

 

Muuda asukohta ja keelt