by
March 19, 2013

“Tundub, et mul ei ole enam probleemi kuivade huulte pärast “

Blogger Kristel testis meie Multi Vitamin huuleläiget ja tulemus on selgelt hämmastav. Kristelil oli probleem kuivade huulte pärast külmade ilmade ajal ning ta igatses endale pehmeid huuli.

Kristel kasutas Multi Vitamin huuleläiget neli nädalat järjest kandes seda peale kaks korda päevas. Kuid juba ühe nädala pärast märkas ta erinevust. “Pärast kahte nädalat kasutamist olid mu huuled tõesti pehmed ning ma tundsin, et huuleläige sisaldab vitamiine”, räägib Kristel meile. Pärast kolmenädalast kasutamist kirjutab ta: “Kasutan huuleläiget iga päev, kaks korda päevas.Ma ei tea, kas see on üldse enam vajalik, kuna mu huuled on nii pehmed ja siledad.Tundub, et mul ei ole enam probleemi kuivade huulte pärast “.

“Ma päris kindlasti soovitan seda toodet oma sõpradele, ma absoluutselt armastan seda ja olen õppinud elama koos selle huuleläikega”.  Kristelile meeldis Multi Vitamin ka huuleläikena: “huuleläike lõhn on lihtsalt imeline – nagu värske arbuus ja mulle meeldib ka läike tekstuur.Samuti ei jää see liiga paksu kihina huultele”.

Me soovime tänada Kristelit Multi Vitamin huuleläike testimise eest ja loodame, et ka sinule hakkab see meeldima sama palju kui temale.

Read Kristels blog here!

Muuda asukohta ja keelt