by
March 19, 2013

“See toimis kaitsva kihina minu tundlike huulte ning külma ilma ja tuule vahel”

Nusa proovis meie Multi Vitamin Gloss`i ja siin on temaga intervjuu huuleläikest.

Kuidas sa kirjeldad oma huuli enne ja pärast Multi Vitamin Gloss´i kasutamist?
Mu huuled olid üsna hästi niisutatud, kuid ma ei kasutanud kunagi huulepalsamit koos huulepulgaga, see kuivatas mu huuli päris palju. Mul olid lõhenenud huuled, mis tundusid puudutades karedad, kuid ei midagi väga karmi. Ma koorisin oma huuli regulaarselt ja kasutasin huulepalsamit heas usus, et see aitab, ilma selleta oleksid mu huuled tõenäoliselt pragunenud ja veritsema hakanud.

1. NÄDAL – kas tundsid mingit erinevust oma huultel?

Ma ei teadnud, mida täpselt sellet tootelt oodata, nii, et kasutasin seda nagu oleksin kasutanud iga teist huuleläiget või -pulka.Vahepeal kui ma ei kasutanud huuleläiget, kandsin huultele palsamit ja koorisin neid ikka üsna sageli. Esimene kord, kui märkasin suurt erinevust oli siis, kui kandsin läike väga kuivadele ja lõhenenud huultele – huuled muutusid lopsakamaks minutitega ja mõne hetke pärast kuiv nahk justkui “sulas”. Otsustasin siis, et ei hoolda oma huuli üle ja kasutan ainult seda huuleläiget ning oma tavalist huulepulka.

2. NÄDAL - kas tundsid mingit erinevust oma huultel?

Nagu ütlesin, jätsin huulepalsami ja-koorija kõrvale ning katsetasin ainult seda läiget eraldi. Need nädalad olid väga külmad, olud olid karmid – kuid läige ei tundunud ikka alistuvat. See toimis kaitsva kihina minu tundlike huulte ning külma ilma ja tuule vahel. Läike rikkalik koostis ei lubanud ilmastikuoludel minu huuli kahjustada, mis on minu arust üsna vägev. Isegi pärast huuleläike eemaldamist (või tegelikult, kui see mõne tunni möödudes kadus), tundusid minu huuled niisutatud, aga siiski loomulikul, mitte “panin-liiga-palju-huulepalsamit” viisil.

3. NÄDAL - kas tundsid mingit erinevust oma huultel?

Selle ajaga harjusin ka toote lõhnaga. Ma ei ütle, et see oli halb (tootel arbuusi lõhn, kuid mitte ehtsa vilja, vaid nagu arbuusi nätsude/kommide/toodete lõhn), ma pole lihtsalt fänn. Kuid see ei meenutanud mulle enam ülimagusat närimiskummi, vaid hooldatud huuli. Teadsin, et see lõhn toob midagi head :) Minu huuled muutusid üha paremaks ja päev-päevalt meeldis selle läige mulle veel rohkem. Võin julgelt öelda, et märkasin muutust oma huuletekstuuris ning mitte ainult välispinnal.

4. NÄDAL - kas tundsid mingit erinevust oma huultel?

Viimasel paaril nädalal olen teada saanud, kuidas läige töötab, kuidas seda kasutada, kui palju peale kanda jne. See on absoluutselt hämmastav, kui kasutada seda regulaarselt, mitte ainult vahetevahel. Põhimõtteliselt on see mulle nüüd kohustuslik, kui lähen külma ilmaga välja – kui see huuleläige on peal, ei pääse minu huulteni külm ega tuul! Ausalt öeldes on see asendanud minu huulepalsami, aga on veel parem. Toode lisab huultele õrna läike ja see tõepoolest parandab huulte seisukorda sügavuti, mitte ainult ei niisuta pealispinda. Nüüd olen selle huuleläike lojaalne kasutaja ja seda ütleb inimene, kellele ei meeldi isegi läbipaistvad huuleläiked!

Kas soovitaksid seda toodet ka oma sõpradele?

Soovitaksin seda kõigile, kuid koos märkega “kasuta regulaarselt”. Arvan, et see ei tööta nii hästi, kui seda kanda peale ainult paar korda nädalas – jah, näed küll kohest tulemust, aga see kaob üsna pea. Kui kasutad seda õigesti, siis võib sellest saada sinu uus parim sõber!

Soovid sa veel midagi lisada?
Pead olema ettevaatlik ja mitte kandma toodet huultele liiga palju, sest see võib laiali valguda, mina tegin selle vea paar korda.

Muuda asukohta ja keelt