by
October 3, 2012

“Dynamic Lash Growth aitas mu ripsmeid tõeliselt ja on andnud mulle palju enesekindlust juurde”

Briti ilublogija Rachael testis Dynamic Lash Growth nelja nädala jooksul ja andis meile nüüd tagasisidet tulemuste kohta. Kuigi Rachaelil olid juba eelnevalt pikad ripsmed, tundis ta, et Dynamic Lash Growth muutis ta ripsmed tihedamaks, tugevamaks ja tervemaks. Ta kommenteeris: “Dynamic Lash Growth aitas mu ripsmeid tõeliselt ja on andnud mulle palju enesekindlust juurde”.

Rachael kirjutas sellest küllaltki pika postituse ning siin on kokkuvõte tema kirjast:

Seerum on tuššiga sarnases pakendis ning sarnane on ka hari. See teeb suurepärast tööd ripsmete eraldamisel ja kindlustab, et iga pisimgi ripse kaetakse tuššiga. Ainuüksi seerum on mittekleepuv samas mõnusa tiheda tekstuuriga ning kuivab mõistlikult kiiresti – ei pea muretsema, et hõõrud selle oma kulmudelt maha, see poleks eriti kena vaatepilt!
Üks asi, mis mulle meeldis nii seerumi kui tušši pakendi puhul on selle lukustus – keera kork kinni kuni klõpsatuseni, mis kindlustab õhukindluse – see tagab sinu tušši pikema eluea ja värskuse. Milline suurepärane mõte!

Loe postitust siit!

 

 

Muuda asukohta ja keelt